Alksniupių vasaros estradoje birželio 3 d. įvyko pirmasis projekto „Iš kartos į kartą“ renginys, skirtas V. Mačernio 100-mečiui.


„Baltoji vizija“

„Baltoji vizija“

Alksniupių vasaros estradoje birželio 3 d. įvyko pirmasis projekto „Iš kartos į kartą“ renginys, skirtas V. Mačernio 100-mečiui. Šeduvos kultūros ir amatų centro darbuotojai ir meno mėgėjai atliko publicistinę-poetinę kompoziciją „Baltoji vizija“. Kompozicijos vizualizaciją sustiprino Šeduvos gimnazijos šokių studijos „Vaivorykštė“ solistė Juta Juškaitė (vad. Astijus Poška) bei Alksniupių vyresniųjų šokių kolektyvas (vad. Diana Maciuvienė). Poeto kūrybinį kelią – laiškus, nuotraukas, leidinius surinko ir eksponavo Šeduvos bibliotekos darbuotojos. Kilnojamoji paroda pavadinta „Vizija – tai mano turtas, svajonė – tai mano dabartis, praeitis ir ateitis“.
🎵Muzikos kūrėja ir atlikėja Raminta Naujanytė – Bjelle stebino klausytojus gyvo garso koncertu, savo kūrybos dainomis bei netikėtais gabumais akompanuoti skirtingais instrumentais.🎹🎸🎤
📝Antrasis projekto „Iš kartos į kartą“ renginys vyks birželio 10 d. 19 val. Raudondvario kultūros namų kiemelyje, kuriame žymūs dainuojantys aktoriai tėvas ir sūnus – Saulius ir Jokūbas Bareikiai surengs išskirtinį autorinių dainų vakarą.
Projektą finansuoja Lietuvos kultūros taryba, Radviliškio r. savivaldybė.


Pasidalinkite socialiniuose tinkluose:

Uždaryti
Skip to content