Antrasis projekto „Iš kartos į kartą“ renginys Raudondvaryje, skirtas poeto V. Mačernio 100-mečiui.


„Iš kartos į kartą“

„Iš kartos į kartą“

Saulėtą ketvirtadienio popietę Šeduvos kultūros ir amatų centras kvietė visus į
🌼Šventę nuoširdžiais sveikinimais pradėjo Radviliškio rajono savivaldybės meras Vytautas Simelis. Rajono vadovas pasidžiaugė Šeduvos kultūros ir amatų centro vykdoma veikla, įgyvendinamais projektais, kultūros puoselėjimu.
⚜️Šeduvos kultūros ir amatų centro darbuotojai, Alksniupių suaugusiųjų šokių kolektyvas „Alksna“, Šeduvos gimnazijos šokių studijos „Vaivorykštė“ šokėja Juta Juškaitė atliko publicistinę-poetinę kompoziciją „Baltoji vizija. Poeto kūrybinį kelią – laiškus, nuotraukas, leidinius surinko Šeduvos bibliotekos darbuotojos, kuriuos eksponavo kilnojamoje parodoje „Vizija – tai mano turtas, svajonė – tai mano dabartis, praeitis ir ateitis“. 📚
🎶Koncertinę dalį surengė dviejų žymių dainuojančių aktorių – tėvo ir sūnaus – Sauliaus ir Jokūbo Bareikių duetas. Jų programa prasidėjo pasakojimais apie jųdviejų susitikimą scenoje ne kaip aktorių, o kaip bardų. Žiūrovai turėjo galimybę išgirsti dviejų dalių (rimtosios ir šmaikščiosios) koncertą, kuriame skambėjo aktorių autoriniai kūriniai.
Projektą finansuoja Lietuvos kultūros taryba, Radviliškio r. savivaldybė. 👏

Pasidalinkite socialiniuose tinkluose:

Uždaryti
Skip to content