Raudondvario kultūros namų moterų klube svečiavosi originalių valgomų puokščių kūrėja


Raudondvario kultūros namų moterų klube svečiavosi originalių valgomų puokščių kūrėja, raudondvarietė Alina Valantinaitė. Susirinkusios klausytojos sužinojo iš ko sudaromos valgomos puokštės, kurias iš įvairių maisto produktų Alina kuria jau antrus
metus. Ji savo puokštes skirsto į vyriškas ir moteriškas. Pirmosioms
pagaminti naudojami sūrūs maisto produktai: dešros, sūriai, riešutai, o damoms skirtose puokštėse karaliauja vaisiai, pyragaičiai, saldainiai.
〽️Kūrėja atkreipė dėmesį, kad labai svarbu puokštėje suderinti spalvas, jungti ne daugiau penkių spalvų komponentus. Pagrindinis įrankis gaminant šias puokštes – bambukiniai iešmeliai, ant kurių tvirtinasi produktai. Jos originalias puokštes vertina klientai, kurie ieško neįprastų dovanų. Jie puokštes dovanoja draugams, kolegoms, giminėms pačiomis įvairiausiomis progomis – gimtadienių, Valentino, Boso dienos, net Kalėdoms ir Naujiesiems Metams. Valgoma puokštė ne tik gražiai atrodo, bet ir kvepia – iškart norisi suvalgyti.
😊Esame labai dėkingos Alinai už įdomų susitikimą – pokalbį ir
suteiktas vertingas žinias, už padovanotą sveikatą stiprinančią valgomą puokštę iš citrusinių vaisių ir imbiero. Linkime, kad kiekvieno šventę puoštų aromatingos ir spalvingos Alinos Valantinaitės sukurtos valgomosios kompozicijos.
📌Raudondvario kultūros namų informacija.

Pasidalinkite socialiniuose tinkluose:

Uždaryti
Skip to content