Šeduvos kultūros ir amatų centre įvyko gyvo garso grupių festivalis LIVE.


LIVE

Šeduvos kultūros ir amatų centre įvyko muzikos festivalis LIVE. Festivalio vedėjas Paulius Kablys pristatė muzikantus. Klausytojai turėjo galimybę išgirsti trijų puikų muzikinių grupių atliekamus kūrinius. Pirmieji scenoje pasirodė jauniausi atlikėjai. Tai Šiaulių universitetinės gimnazijos grupė „Ekstra“, įkurta 2003 m. Vadovas muzikos mokytojas Kęstutis Stoškus. Grupės sudėtis – tai standartinei roko grupei būdingas sąstatas: būgnai, elektrinė ir akustinė gitara, bosinė gitara, klavišiniai ir vokalas. Kolektyvas atliko įvairius lietuvių ir kitų šalių muzikos grupių „koverius“ ir interpretacijas. Grupė „Ekstra“ aktyviai dalyvauja gimnazijos, miesto ir šalies festivaliuose bei konkursuose.
Antrieji koncertavo svečiai iš Kvėdarnos. Tai žemaičių roko grupė „Štabas“. Muzikinį kelią jie pradėjo 2014 metais. Grupės sudėtis: Matas (mušamieji), Paulius (bosinė gitara, back vokalas), Vytautas (el. gitara), Mantas (gitara, vokalas). Grupė atliko ne tik populiarius lietuvių ir užsienio atlikėjų „koverius“, bet ir savo autorinius kūrinius. „Štabas“ yra daugybės respublikinių ir tarptautinių konkursų ir festivalių dalyvis. Jie visada groja tik gyvai ir stengiasi dovanoti klausytojams kuo geriausias emocijas.
Trečioji grupė „Big Bass Band“ – profesionalūs muzikantai grojantys su įvairiais Lietuvos muzikos atlikėjais. Grupė užburia savo jaunatviškumu ir energingumu. Atliekama muzika išsiskiria šiuolaikiniu skambesiu, galingu vokalu ir nuoširdumu. Vokalo savininkė atlikėja Gerda yra laimėjusi daug konkursų. Nuo trylikos metų ji dainuoja didžiausiose Lietuvos ir kitų šalių scenose. Atlikėja yra dainavusi su žinomais Lietuvos atlikėjais, tokiais kaip, A. Mamontovas, A. Chošnau, G. Paškevičius ir kt. Šios šiauliečių grupės moto yra „Geroms progoms – Gera muzika!“. Pirmasis festivalis LIVE pavyko, tikimės kad jis taps tradiciniu.😎😉🎸🎤 

Pasidalinkite socialiniuose tinkluose:

Uždaryti
Skip to content