Gyvo garso grupių festivalis LIVE


Antrus metus iš eilės Šeduvos kultūros ir amatų centre skambėjo roko, metalo, fanko ir populiarioji muzika – tai gyvai grojančių grupių festivalis „LIVE“.   Festivalio atradimas – keturių jaunuolių roko grupė „FourMen“ iš Vaškų, Pasvalio r. Jie kartu groja jau septinti metai. Grupės siela – Gabrielius Lesvinčiūnas ne tik puikiai dainuoja, bet ir virtuoziškai skambina solo gitara. Broliai Kaziliūnai – Benediktas ir Rokas grupėje groja nuo įkūrimo dienos. Vienas groja mušamaisiais, antras – bosine gitara ir pritaria solistui. Grantas Avižienis groja ritmine gitara. Neseniai Šiaulių jaunimo centre iškovojo vietą Jaunųjų Lietuvos Šiaurės regiono atlikėjų ir grupių konkurso „Šiaurės pašvaistė“ finale. Konkurse jie kartu su Šiaulių BigBand’u atliks autorines dainas. Grupės konsultanats – Pasvalio muzikos mokyklos mokytojas ekspertas Kęstutis Garlauskas.

Antroji grupė iš Pasvalio- brandus kolektyvas „Soundtracks“ atliko įvairius pop – rock koverius. Nuostabiu balso tembru klausytojus sužavėjo vokalistė Jovita. Grupėje klavišais grojo Neringa, bosu – Ričardas, gitaromis Egidijus ir Darius, būgnais- Jonas, anot atlikėjų: „žmogus orkestras, dainų autorius, grupės vadovas“.

Festivalio „vinis“ – grupė „Bonus“, susibūrusi prieš 9 metus. Tai – 5 profesionalūs muzikantai iš Klaipėdos, Šiaulių, Kauno, Raseinių ir Joniškio. Aleksej – bosinė gitara,  Vytautas  – vokalas, akustinė gitara​, Gintaras – elektrinė gitara, Aivaras – mušamieji, perkusija​, Arūnas – vokalas, klavišiniai. Jie turėjo ne po vieną koncertą su įvairiausiais populiariausiais Lietuvos muzikos atlikėjais. Aidint pašėlusioms žiūrovų ovacijoms, jie atliko populiarius lietuviškus šlagerius ir pasaulio muzikos hitus.

 


Pasidalinkite socialiniuose tinkluose:

Uždaryti
Skip to content